Vakantiehuis

t'Sjouwtje

t'Sjouwtje

't Sjouwtje is een klein gezellig houten huisje in het centrum van Hoorn. De grote  afgezette tuin biedt veel privacy en rust. De ligging van het huisje is perfect,vlabij bos en strand.


't Sjouwtje is van binnen sfeervol ingericht, je voelt je gelijk thuis. Je wordt hartelijk ontvangen met een bloemetje,typisch Terschellinger lekkers voor bij de koffie en verse eitjes van onze kippen. Als je bedlinnen besteld zijn deze fris gewassen en netjes gestreken. 

In de grote tuin is er veel privacy en er staan twee hangmatten om heerlijk in te relaxen. Ook is er een vuurkorf voor de gezellige avondjes. Zie je zelf al zitten? Op en top relaxed vakantie gevoel.

 

In het dorp zijn er een aantal restaurants, van Iers , Spaans tot Franse keuken. Op loopafstand is de Groene Weide waar Hessel, onze Terschellinger zanger, spetterende optredens geeft. Als je vragen hebt kunt je ons bellen. Wij vinden het leuk om u te mogen ontvangen in dit oergezellige, fijne huisje. Als je wilt reageren of ons een berichtje wilt sturen kan dat via facebook vakantiehuisterschelling.

!cid_F88D28F5-C392-4A85-9322-5C4D0B2B50E8_dynamic_ziggo