top of page

Hoorn is een heel gezellig dorpje met meerdere restaurants en cafés en het mooie Sint Jans kerkje, waar Terschelling ooit is ontstaan. Het kerkje is ongeveer uit 1230 en het oudste  gebouw op het eiland.
Op loopafstand zijn  er gezellige restaurants zoals het Spaans tapas restaurant "de Reis" en het Ierse eetcafé "de Koegelwieck". 

Omgeving

Welkom in Hoorn

Aan de overzijde is restaurant Zonneweelde met een grote speeltuin en een groot gezellig terras waar je lekker kunt eten of een drankje drinken terwijl de kinderen zich vermaken.

Achter het huis is een groot speelveld.

Schuin aan de overkant is "de Ben van Alles", de naam zegt het al: van alles wat. Van lekkere broodjes tot ansichtkaarten.

De supermarkt ligt op 1,3 km afstand.

 Ons huis grenst bijna aan het mooie bos van Hoorn en natuurgebied de Koegelwieck waar je heerlijk kunt wandelen, de honden uitlaten of met de kinderen spelen. Het strand is tien minuutjes fietsen van het huis.

Voor fietsen huren kun je aan de overkant van de weg bij Tommy Terpstra http://www.terpstrarijwielverhuur.nl/  Als je het vraagt dan staan ze klaar bij het huis.

 

bottom of page